برای ساخت و طراحی سایت روش های مختلفی وجود دارد. برای شروع در ابتدا باید هدف از ساخت سایت را در ذهن خود داشته باشید که بدانید چه سایتی با چه امکاناتی قرار است برای شما ساخته و طراحی شود. سپس مراحل بعد برای ساخت و طراحی سایت باید طی شود. برای ساخت سایت هم میتوانید از سایت سازهای رایگان استفاده کنید هم میتوانید بودجه ای را در نظر گرفته و برای ساخت سایت خود به شرکت های متخصص مراجعه کنید. هر کدام از این روش ها ویژگی های خاص خود را دارد که برای شما خواهم گفت.
برای ساخت و طراحی سایت در هر روشی باید در ابتدا دامنه را به همراه پسوند مورد نظر خود را خریداری کنید. دامنه ها درانواع پسوندهای متفاوتی وجود دارند که با توجه به نوع و ویژگی های آن ها قیمت هایشان نیز متفاوت میباشد. پس از خرید دامنه، نیاز به یک فضا دارید که محتوای خود را در ان قرار داده و در دسترس کاربران قرار دهید. این فضاها هاست نامیده میشوند. برای هر سایت سرور، فضا و پهنای باندی مشخص شده است که به مدت یکماه میتوانید از ان استفاده کنید و اگر بعد از یکماه کارایی قبل را برای سایتتان نداشت باید آن را ارتقا داده و همچنین هزینه بیشتری با توجه به ارتقا هاست باید پرداخت شود. سایت ها به دو دسته استاتیک و داینامیک تقسیم میشوند.
سایت های استاتیک یا ثابت سایت هایی هستند که صفحات محدودی دارند و برای کسب و کارهای کوچک و معرفی یکسری محصولات کاربرد دارند. این سایت ها به طور کامل کدنویسی شده و پایگاه داده ای برای پردازش اطلاعات ندارند. برای کدنویسی صفحات این سایت از زبان های JS، CSS، HTML استفاده شده که بسیار دشوار و وقت گیر است. هزینه ساخت این سایت ها پایین است.
سایت های داینامیک یا پویا سایت هایی هستند که دارای صفحات زیادی بوده و داده ها نیاز به پردازش دارند. برای ساخت این سایت ها از سایت سازها استفاده میشود.سیستم مدیریت محتوا این امکان را برای فرد فراهم میکند که برای ساخت سایت نیازی به دانش کدنویسی نداشته و به راحتی بتوانند آن را مدیریت کنند. سیستم سایت سازی را باید خود فرد طراحی کند یا اینکه از سیستم سایت سازهای آماده استفاده کند. طراحی سایت فروشگاهی از جمله سایتهایی است که هم به صورت اختصاصی و هم از طریق وردپرس ساخته و طراحی میشود.
ساخت سایت به صورت اختصاصی
در این روش از صفر تا 100 تمام مراحل ساخت و طراحی وب سایت از جمله طراحی گرافیکی، کدنویسی، سئو سایت را شامل میشود؛ به همین دلیل هزینه زیادی باید صرف آن شود. این سیستم دارای پشتیبانی فنی است برای زمانیکه سیستم دارای مشکل میشود یا فرد نیاز به راهنمایی دارد و در صورت تمام شدن دوره باید تمدید شود. این نوع سیستم به صورت متن باز در اختیار صاحب سایت قرار داده نمیشود به همین دلیل اگر سایت نیاز به امکانات جدید داشت باید به سازنده اولیه دوباره رجوع شود و مجددا منجر به پرداخت هزینه میشود.
ساخت سایت به صورت رایگان
در روش های ساخت سایت به صورت رایگان به علت اینکه کار با آن ها بسیار راحت است و قالب های آماده دارند و هزینه بسیار کمتری صرف میشود، بسیار مورد استفاده قرار میگیرند و بسیاری از افراد برای طراحی سایت ارزان اقدام میکنند. روش های ساخت سایت به صورت رایگان:
-
سیسستم های مدیریت محتوا (CMS)
این سیستم ها این امکان را به فرد میدهد که به راحتی سایت خود را ایجاد کرده و آن را مدیریت کند. از پرکاربرترین CMSها، میتوان به وردپرس اشاره کرد. برای کار با آن نیازی به دانش برنامه نویسی نداشته و به راحتی میتوانید یک وبسایت جامع را داشته باشید. اگر در آینده سایت نیاز به تغییرات داشت با هزینه بسیار کمتری نسبت به وبسایت های اختصاصی، فرد میتواند تغییراتی را در آن ایجاد کند.
-
سایت سازهای رایج
این روش تقریبا به روش CMS شباهت دارد ولی سایت سازها هر کدام مختص به شرکت خاصی هستند که هرکدام کدنویسی خاص خود را دارند. سایت سازها معمولا رایگان هستند زیرا دارای قالب های آماده بوده و نیازی به دانش کدنویسی ندارند. از جمله سایت سازهای رایگان میتوان به ویکس و وبزی اشاره کرد.
-
وبلاگ ها
روش دیگری برای ساخت سایت هستند که با هزینه کمتر و همچنین امکانات کمتری سایتی را در اختیار قرار میدهند.
با پیشرفت علم و تکنولوژی و آنلاین شدن نیمی از کارها، اگر در ذهنتان این ایده است که کسب و کاری اینترنتی برای خود راه اندازی کنید، این ایده را دنبال کنید زیرا در حال حاضر میتواند بسیار برای شما سودآور و درآمدزا باشد. در این مقاله انواع روش های ساخت سایت مطرح شد. امیدوارم که بتوانید مناسب ترین راه را برای ساخت سایت خود در نظر بگیرید.
اولین نفری باشید که نظر می دهد!