قیمت طراحی سایت فروشگاهی شاید از مواردی باشد که ذهن خیلی از شما را مشغول به خود کرده است. اگر تصمیم به طراحی سایت فروشگاهی گرفته اید اما نمیدانید چه مقدار بودجه باید کنار بگذارید، مشورت با مشاوران شرکت طراحی سایتتان می تواند بسیار در رابطه با این موضوع به شما کمک کند. نحوه طراحی سایت فروشگاهی، امکانات استفاده در سایت و ... می تواند در قیمت طراحی سایت فروشگاهی تاثیز بگذارد. اگر سایت فروشگاهی شما به صورت اختصاصی طراحی گردد، روند پیشرفت آن سریع تر پیش خواهد رفت در نتیجه درآمد بیشتری از سایت خود به دست خواهید آورد. در ادامه یکسری امکانات سایت فروشگاهی بررسی خواهد شد که به کار بردن هرکدام از آن ها در سایت روی قیمت طراحی سایت فروشگاهی تاثیرگذار خواهد بود.
طراحی سایت فروشگاهی ریسپانسیو یا واکنش گرا
همانطور که می دانید روز به روز به تعداد افرادی که از طریق اینترنت، سایت ها و شبکه های اجتماعی متفاوت را چک می کنند، افزوده میشود. امروزه اکثر افراد از جمله خود ما بیشتر کارهای خود را به صورت آنلاین و از طریق گوشی های هوشمند یا تبلت انجام می دهیم. ریسپانسیو بودن سایت به این معناست که سایت روی هر نمایشگری در هر ابعادی از جمله موبایل یا تبلت به صورت واضح نمایش داده شود. با این اوصاف این ویژگی یکی از موارد بسیار مهمی مخصوصا در سایت های فروشگاهی است زیرا کاربران در هر مکانی که باشند به وسیله گوشی هوشمند خود می توانند به راحتی تمامی بخش های سایت فروشگاهی شما را مشاهده کرده و محصولات مورد نیاز خود را انتخاب و سفارش دهند. ریسپانسیو کردن سایت در قیمت طراحی سایت فروشگاهی موثر است.
روش طراحی سایت فروشگاهی
اگر بخواهیم به طور کلی به روش های طراحی سایت فروشگاهی اشاره کنیم، یکی طراحی سایت با CMS ها است که معروف ترین آن ها وردپرس و جوملا می باشند. روش دیگر طراحی سایت فروشگاهی به صورت اختصاصی است. طراحی سایت با CMS ها نیاز به دانش برنامه نویسی نداشته و از قالب های آماده برای طراحی سایت بهره می برند. طراحی سایت به روش اختصاصی سخت تر است زیرا از ابتدا تا انتهای آن کدنویسی شده است. معمولا برای سایت های فروشگاهی از روش دوم استفاده می شود زیرا امکانات بیشتری از طریق این روش در اختیار سایت البته با توجه به سلیقه شما قرار خواهد گرفت و قابلیت بروزرسانی خواهد داشت. در نتیجه هزینه طراحی سایت فروشگاهی به روش اختصاصی بیشتر از روش دیگری می باشد.
تجربه کاربری یا UX در طراحی سایت فروشگاهی
حتما برایتان سوال شده است که تجربه کاربری UX شامل کدام قسمت سایت فروشگاهی خواهد شد. این بخش مربوط به تمامی کدها و دستوراتی است که هنگام طراحی سایت توسط برنامه نویس نوشته می شود. این بخش در سایت توسط شما قابل دیدن نیست اما می توانید تاثیرات آن را بر روی سایت از طریق همین کدنویسی ها ببینید. تجربه کاربری همان امکاناتی است که بر روی سایت شما بوده و به گونه ای طراحی شده اند که کاربر را دچار سردرگمی نمی کند. کاربران با وارد شدن به سایت فروشگاهی شما به راحتی می توانند به بخش های مختلف آن رفته و از خدمات آن بهره مند شوند.
رابط کاربری یا UI در طراحی سایت فروشگاهی
رابط کاربری UI شامل تمام مواردی است که در ظاهر سایت شما قابل مشاهده است. ظاهر وب سایت فروشگاهی مانند ویترین یک مغازه عمل می کند و کاربر به محض وارد شدن به سایت فروشگاهی شما به ظاهر سایت توجه کرده و جذب آن می شود. توجه به قسمت گرافیکی سایت یکی از مهمترین عوامل در جذب کاربر می باشد. مواردی که در ظاهر سایت می توانند مهم باشد شامل چیدمان سایت، استفاده از ترکیب رنگ مناسب، به کار بردن محتوای تصویری، متنی یا ویدئویی متناسب با موضوع سایت و... هستند. هرچه ظاهر سایت فروشگاهی شما جذاب تر باشد کاربر بیشتری را جذب خواهد کرد.
تعامل کاربران با سایت فروشگاهی
تعامل میان سایت فروشگاهی و کاربران بسیار می تواند مهم تلقی شود. برخی از سایت ها فقط محتوای مرتبط را در سایت قرار داده و کاربر با وارد شدن به سایت و کار کردن با آن هیچ واکنشی را از سایت دریافت نخواهد کرد. در نتیجه محیط سایت فروشگاهی برای کاربر خسته کننده خواهد شد. سایت فروشگاهی شما باید به گونه ای طراحی شود که وب سایت به کوچکترین درخواست های کاربر پاسخ داده و با او در تعامل باشد یا اینکه در مقابل هر حرکت کاربر یک ری اکشن متفاوت از خود نشان دهد. این مسئله میزان توجه سایت فروشگاهی به مشتریان خود را نشان می دهد و کاربران خیلی راحت تر جذب سایت فروشگاهی شما خواهند شد. توجه به این مورد در هزینه طراحی وب سایت فروشگاهی بی تاثیر نیست.
خدمات سئو در طراحی سایت فروشگاهی
استفاده از خدمات و تکنیک های سئو هنگام طراحی سایت فروشگاهی بسیار در توسعه آن موثر است زیرا باعث می شود سایت در صفحه اول جستجو قرار بگیرد و میزان بازدید از آن افزایش پیدا کند. برخی شرکت ها به میزان استفاده از کلمات کلیدی در محتوای سایت فروشگاهی، هزینه دریافت می کنند. سئو سایت مرحله مهمی از طراحی سایت میباشد.
دو زبانه یا چند زبانه کردن سایت فروشگاهی
اگر سایت فروشگاهی شما جزء سایت هایی باشد که به صورت خیلی گسترده فعالیت می کند و در نقاط مختلف خدمات ارائه می دهد، سایت شما به بیشتر از یک زبان نیاز دارد که مشتریان بتوانند به راحتی از خدمات سایت فروشگاهی شما استفاده کنند. این مورد هزینه جداگانه ای را شامل می شود.
معمولا قیمت طراحی سایت فروشگاهی نسبت به سایر سایت های دیگر بالاتر است زیرا به امکانات بیشتری نیاز دارد. از جمله امکاناتی که در طراحی سایت های فروشگاهی مورد نیاز می باشد شامل سبد خرید، مقایسه محصولات، قرار دادن فیلتر در صفحه اصلی، ایجاد پروفایل کاربری برای مشتریان، قابلیت تبادل نظر درباره محصولات و... هستند. برای استفاده از امکانات بیشتر و بروزرسانی آن ها باید از طراحی اختصاصی برای سایت فروشگاهی خود استفاده کنید. توجه داشته باشید قیمت طراحی سایت فروشگاهی بستگی به شرکت شما نیز دارد. شرکت ها متفاوت هستند و بسته به خدماتی که ارائه می دهند قیمت های آن ها نیز متفاوت می باشد. البته بودجه شما نیز نکته دیگری است که باید به آن توجه شود، زیرا ممکن است با توجه به هزینهای که دارید طراحی سایت ارزان را انتخاب کنید. مواردی که در این مقاله بررسی شدند موارد بسیار مهمی هستند که علاوه بر اینکه روی قیمت طراحی سایت فروشگاهی موثر هستند، توجه به این موارد در توسعه سایت فروشگاهی شما نیز تاثیر بسزایی خواهد داشت.
اولین نفری باشید که نظر می دهد!