مراحل طراحی سایت


03 مهر 1399

webmehr-shape
webmehr-shape
webmehr-shape
webmehr-shape
webmehr-shape
webmehr-shape
webmehr-shape
webmehr-shape

وب مهر

2021-12-21T09:44:41+03:30
مراحل طراحی سایت

یک طراح در طراحی سایت علاوه بر اینکه باید به ظاهر وبسایت اهمیت بدهد باید بداند چگونه از استراژی آنلاین استفاده کند. چگونه جذب کردن کاربر بیشتر یا فروش محصولات بیشتر میتواند جز این استراژی ها محسوب شوند. یک طراح با استعداد میداند از چه ابزاری استفاده کند که بتواند بهترین طراحی سایت را داشته باشد و همچنین به اهداف یک وبسایت نزدیک شود.

 

مراحل طراحی سایت

 

برای طراحی یک وبسایت باید مراحل زیر طی شوند:

  1. در ابتدا باید اهدافی که در ذهن خود برای وبسایت خود دارید و اینکه قرار است وبسایتتان را به کجا برسانید تمام این ها باید مشخص شوند. این اهداف باید کاملا واضح باشند که تیم طراح به راحتی کار خود را انجام داده و موثرترین راه را برای طراحی وب سایت، مطابق با اهدافتان ارائه دهد. مورد دیگرکه مهم است بودجه شما میباشد. باید ببینید چه مقدار بودجه دارید که شرکت به همان نحو کار شما را پیش ببرد. معمولا افرادی که میخواهند در ابتدا هزینه کمی کنند، طراحی سایت ارزان را انتخاب میکنند.
  2. باید شناخت روی افرادی که میدانید مخاطبان وبسایتتان خواهند بود داشته باشید. ممکن است با گروه های مخاطبان متفاوتی از جمله مشتری ها، شرکا، سرمایه گذاران و... در ارتباط باشید. باید روی هرکدام از این گروه ها تمرکز کرده و بتوانید نیازها، جمعیت، اهداف انلاینشان و... را در لیستی قرار داده و آن ها را بررسی کنید.
  3. مرحله بعد برای طراحی سایت این است که بتوانید پیام هایی را پیدا کنید که باعث جذب بیشتر مشتریان میشوند و آن ها را تحریک میکند که به وبسایت شما بیایند یا حتی پیام های برند بسیار مهم هستند زیرا اگر سازمانی مشابه وجود داشته باشد سازمان شما توسط این پیام ها جدا شده و برای مشتریان شناخته خواهد شد. پیدا کردن این پیام ها مهم هستند.
  4. سعی کنید وبسایت های مشابه با وبسایت خود که محصولات مشابه دارند را پیدا کرده و ظاهر و سایر نکاتی که باعث میشود از بقیه وبسایت ها خاص تر جلوه کنند را بررسی و تحلیل کنید.
  5. باید معماری سایت که شامل نقشه سایت، صفحات و وایرفریم میشود مشخص شود. زمانی که نقشه سایت را داشته باشید میدانید که هیچ صفحه ای جا نیفتاده است و ارتباط میان هر صفحه با یکدیگر مشخص است و بخش های وبسایت سازماندهی خواهند شد و هر بخشی سر جای خود قرار خواهد گرفت. در هر صفحه محتوایی باید قرار بگیرد که وایر فریم یک دید کلی از آن به شما خواهد داد. شما میتوانید طرح کلی وبسایتتان را بر روی یک صفحه نقاشی کرده و هر بخش آن را مشخص کنید و سپس آن را به تیم طراحی بدهید.
  6. در این مرحله باید قالب وبسایت خود را مشخص کنید. قالب وبسایتتان باید با ظاهر برند شما همخوانی داشته باشد زیرا ظاهر یک سایت با کاربران ارتباط برقرار خواهد کرد و ظاهر یک برند میتواند جزئی از ان باشد. شما میتوانید برای این کار با تیم طراح خود مشورت کنید. همچنین قالب و ظاهر سایت باید با هدف سایت نیز همخوانی داشته باشد زیرا طراحی سایت فروشگاهی با سایت خبری یکسان نیستند.
  7. مرحله بعد توسعه دادن وبسایت و سئو سایت میباشد. بعد از طراحی هر صفحه باید محتوای آن اماده شده و در صفحات قرار داده شوند. این محتواها میتوانند شامل متن، تصویر، ویدیو و... باشند که در هر صفحه قرار میگیرند. اگر محتوایی از قبل در صفحات وجود داشته باشند باید دوباره بازنگری شوند.
  8. قبل از بارگذاری و راه اندازی سایت، باید آن را روی سرورهای مختف (فایرفاکس، سافاری و...) و دستگاه های مختلف (لپتاپ، تبلت و...) بازنگری کنید تا اگر مشکلی در سایت وجود داشت یا دارای غلط تایپی، عناصر خراب و... بود قبل از ارائه آن به کاربران حل شوند زیرا این این مشکلات میتوانند صدماتی به وبسایت و اعتبار برندتان وارد کنند.
  9. مرحله آخر راه اندازی سایت است. شما با گرفتن بازخوردهای مختلف از کابران خود روز به روز وبسایت خود را بهتر کرده و آن را توسعه میدهید. ممکن است هر روز سایت شما نیاز به تغییرات و بروزرسانی داشته باشد.

وبسایت شما نیاز به نگهداری و بروزرسانی دارد. نباید ان را به حال خود رها کنید و باید آن را بررسی کرده و اگر مشکلی در ان وجود داشت ان را حل کنید. باید توجه داشته باشید که نباید استراتژی های وبسایت خود را فراموش کنید و باید ان را به سوی اهدافی که مشخص کرده بودید سوق دهید.

بدون نظر

    اولین نفری باشید که نظر می دهد!

نظر بدهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. موارد ستاره دار الزامی است. *