آیا تا به حال به این فکر کرده اید که نقش های کاربران وردپرس برای چیست یا چگونه از آنها استفاده کنیم؟ شاید شما اینجا هستید زیرا می خواهید بفهمید کدام نقش ها کدام قابلیت را به کاربران می دهند. ما در اینجا به تمام سوالات نقش کاربر وردپرس شما پاسخ خواهیم داد. وردپرس به طور پیش فرض با چند نقش کاربری مختلف همراه است که شامل مدیر، ویرایشگر، نویسنده، مشارکت کننده و.... می باشد. هر نقش هنگام ورود به وردپرس به کاربر مجوزها یا قابلیت های متفاوتی می دهد. برای مثال، نقش مشارکتکننده به کاربر اجازه میدهد پست ایجاد کند، در حالی که نقش مشترک این امکان را نخواهد داشت.
اگر شما تنها عضو سایت هستید، احتمالا تا به حال به این نقشها فکر نکردهاید یا نیازی به آن نداشتهاید. اگر میخواهید به افراد دیگر دسترسی به سایت خود بدهید، نقشهای کاربر وردپرس ضروری است. اگر نیاز دارید که کاربر دیگری را به سایت خود اضافه کنید، چه برای ایجاد یک پست، ویرایش یک صفحه یا مدیریت سئو، باید مطمئن شوید که نقش های کاربری صحیح را برای نیازهای آنها به آنها اختصاص می دهید.
کاربر ادمین
کاربر ادمین مسئولیت کنترل کامل وب سایت را برعهده دارد، از مدیریت صفحات پست ها و کاربران گرفته تا کاربران ادمین امنیت و رمز عبور می توانند همه این کارها را انجام دهند. آنها می توانند پلاگین ها، تم ها، ویرایش طرح زمینه و کد افزونه را نصب کنند. ایجاد ویرایش و حذف پست ها و صفحات، اضافه کردن کاربران جدید و ویرایش جزئیات و رمز عبور آنها. از آنجایی که یک کاربر ادمین چنین قدرتی دارد، مهم است که فقط در صورت لزوم به کاربران نقش های مدیریتی بدهید. تنها راه مورد استفاده برای هک کردن وب سایت وردپرس، حدس زدن رمزهای عبور است. ربات ها اغلب برای امتحان کردن رمزهای عبور وب سایت ارسال می شوند. ما هر روز شاهد حداقل چند تلاش برای حدس زدن رمزهای عبور حساب مدیریت خود هستیم، بنابراین اطمینان از استفاده از یک رمز عبور خوب و احراز هویت دو مرحلهای مهم است.
ویرایشگر
همانطور که از نام آن پیداست، نقش ویرایشگر به یک عضو امکان می دهد پست ها یا نظرات صفحات را اضافه، ویرایش و حذف کند. این شامل پست ها، صفحات و نظرات دیگران می شود. ویراستاران قادر به تغییر تنظیمات، افزودن یا ویرایش افزونه ها یا تم ها نیستند.
نویسنده
نویسندگان شبیه ویراستاران هستند، تفاوت در این است که نویسندگان فقط می توانند پست های خود را ویرایش و حذف کنند تا فقط بر محتوای خود کنترل داشته باشند. نویسندگان نمیتوانند نظرات را ویرایش یا تأیید کنند و نمیتوانند دستههای پست را اضافه کنند، اگرچه میتوانند از میان دستههای موجود انتخاب کنند. نویسندگان نمی توانند به افزونه ها یا تم های تنظیمات وردپرس دسترسی داشته باشند.
مشارکت کننده
مشارکت کننده فقط میتواند پستها را اضافه و ویرایش کند، آنها نمیتوانند این پست را منتشر کنند و نمیتوانند پستهای دیگر اعضا را ویرایش یا منتشر یا حذف کنند. نقطه ضعف نقش مشارکت کننده این است که آنها همچنین قادر به مدیریت رسانه نیستند. این بدان معنی است که آنها نمی توانند تصاویر یا رسانه های دیگر را به پست های خود اضافه کنند و تا زمانی که عضو دیگری با سطح نقش بالاتر آن را منتشر نکند، پست ها منتشر نمی شوند.
نقش مدیر سئو و ویرایشگر سئو چیست؟
برخی از افراد ممکن است از نقش های کاربر وردپرس، مدیر سئو و ویرایشگر سئو نیز آگاه باشند. اگر این نقشها را در داشبورد وردپرس خود مشاهده کردید، احتمالاً یک افزونه SEO را نصب کردهاید. افزونهای مانند Yoast دارای این نقشهای کاربری است تا کنترل بهتری را برای اعضایی که تنها بخشهای سئوی وبسایت شما را مدیریت میکنند، داشته باشد. اگر شخصی را استخدام کنید یا به یک فریلنسر برای انجام برخی کارهای سئو در وب سایت خود پول بدهید، نقش ها می توانند مفید باشند. با Yoast میتوانید استفاده از آنها را فقط به قابلیتهایی که به آنها نیاز دارند محدود کنید، نه اینکه به آنها دسترسی کامل مدیریت بدهید. نقش مدیر SEO همانطور که از نام آن پیداست به این معنی است که آنها توانایی ویرایش تنظیمات Yoast SEO و اطلاعات ابرداده را دارند. ویرایشگر سئو قادر به ویرایش تنظیمات افزونه یا ابرداده نیست و فقط محدود به دسترسی به کادر محتوای SEO در پستها و صفحات و سایر مناطقی است که ممکن است نیاز به تنظیم داشته باشند.
سخن پایانی
شرکت وب مهر دارای متخصصان مجرب در زمینه طراحی سایت و وردپرس هستند که شما می توانید برای ایجاد سایت خود با ما تماس بگیرید.
اولین نفری باشید که نظر می دهد!